Marketing Data Engineer

#CAJB05057
Permanent

Contactpersoon

Sophie Huijskens

Marketing Data Engineer

Ben jij de enthousiaste en gedreven data engineer - database marketeer die onze klant zoekt? Grijp dan nu de kans om je passie voor duurzaamheid en marketing te combineren bij een fantastisch bedrijf met meer dan 150.000 klanten! Als database marketeer ben je de go-to-persoon voor data en vorm je de stem van controle binnen de organisatie. Jij bent de detective die fouten opspoort en creatieve oplossingen vindt om deze aan te pakken. Naast het analyseren van data en het geven van bruikbare informatie heb je ook de mogelijkheid om meer technisch werk met de database te doen, zoals het meedenken over het datamodel en eventuele aanpassingen. Als sparringpartner voor de business geef je concreet en commercieel advies, en zorg je voor een glashelder beeld van klantgedrag en marketing campagnes. Je bent een dataverbeteraar die altijd op zoek is naar nieuwe groeikansen. Onze klant biedt jou een uitdagende werkplek waarbij duurzaamheid en bedrijfsresultaten hand in hand gaan.

Wat ga je doen?

Onze klant is op zoek naar een enthousiaste data engineer - database marketeer die data kan omzetten in praktische en relevante adviezen voor de commerciële afdelingen. Je zal werken aan het analyseren van klant data en het opstellen van marketinganalyse- en rapportages, klantprofielen, segmentaties en voorspellende modellen om de marketingactiviteiten effectiever te maken. Je zal rapporteren aan de Teamleider IT en werken met verschillende afdelingen en eventuele externe leveranciers om de database te verrijken en de datakwaliteit te verbeteren. Ook zijn er mogelijkheden voor extra verantwoordelijkheden zoals het coachen van collega's en het identificeren van groeikansen.

Ons Aanbod

Onze klant biedt jou de ultieme werkervaring! Je krijgt naast 24 vakantiedagen de mogelijkheid om er meer bij te kopen. Daarnaast is er een transparante pensioenregeling, waarbij 75% door onze klant wordt betaald. Een goede werk/privé balans is gegarandeerd en je hebt de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Ook een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen ontbreekt niet. Onze klant hecht veel waarde aan een gezond en gelukkig team en biedt daarom leuke extra's zoals korting op sportschool abonnementen en gratis gebruik van kantoorfietsen. Verder is er elk kwartaal een dag vrij als je niet ziek bent geweest en is er twee keer per week een gratis lunch met de leukste collega's.

Wat wij vragen

Onze klant zoekt een enthousiaste data engineer - database marketeer met minimaal 2 jaar ervaring. Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week en hebt ervaring met verschillende data visualisatie tools zoals Power BI en Google Analytics. Je bent secuur en flexibel ingesteld, en weet anderen te overtuigen met jouw uitstekende communicatievaardigheden. Geen dag is hetzelfde en dat is precies waar jij naar op zoek bent. Wil jij werken in een uitdagende en dynamische werkomgeving waar je al jouw skills kunt inzetten? Dan is deze functie voor jou!

Meer over onze klant

Werken bij onze klant betekent werken in een inspirerende omgeving, waar ontwikkeling en duurzaamheid centraal staan! Je komt terecht in een open en vrolijke bedrijfscultuur, waarbij plezier en presteren hand in hand gaan. Het is dan ook niet voor niets dat maar liefst 84,5% van de medewerkers bevlogen is. Bij onze klant vieren ze successen en is er volop ruimte voor nieuwe ideeën. In de pauze kun je tafeltennissen, ontspannen in de hangmat of genieten van een stoelmassage. Kom jij het beste uit jezelf halen bij onze klant in het prachtige kantoor met panoramisch uitzicht over het Forepark in Den Haag?

Publish date

01.07.2024

Meer details
Match criteria
Function*
  • Vacancy ICT
Industry Expertise*
  • Power Gas Retail
Locatie*
  • Zuid-Holland